Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard kabát topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
2014.11.18. 22:39
Ha jól emlékszem a 2 felső+1 alsó volt 15ezer a Dakineból.
Nálam a szett nem nagyon lehet drágább, mint 10-12ezer, ami efölött van, az már rablás. Viszont az FDG nadrágjai nem annyira jöttek be. Rövidszárúak, d nekem nem kényelmesebb annyival, állandóan szétcsúszik a zoknival.

A zokni nem könnyű kérdés. És talán a legfontosabb darab. Bár szerencsére kevésbé nyűg, mint sícipőben. Viszont egy-egy jó darab horror áron megy.
Idén asszem zokniba fogok komolyabban beruházni, van 1-2, ami erősen csereérett. Fura, mert van decathlonos is, nem is olyan rossz, de szeretnék inkább valami jobbakat. És kell 3-4 pár legalább. Meg műszálas boxer is fog kelleni, edzőterembe is ilyet hordok és erősen használódnak azok is.

Sálat nem hordok, nagy hidegben arcmaszk. Most ugyan vettem egy arckendőt, de nem tudom, hogy fogom-e valaha is használni. :)
Előzmény: (cannibale 174382)
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
13 éve tag
2014.11.18. 22:09
Azért írtam a nem minden arany ami fénylik mert nekem is vannak rossz tapasztalataim. 20e HH aláöltöző szett, tipikusan túlárazott cuccok. A gerincvédő tépőzára azonnal kicsinálja. Anyósomtól kaptam Decatlonos saját márkás cuccot amit nem bírok leharconi, pedig nagyon csúnya :D
A Tchibos cuccokra a jó barátom is esküszik. Nekem még nem volt de én is 4-5 viszek. Nem mosok én se de ami még nekem nagyon macerás "tök piti dolog" jó zokni.

"A fityingekért Dakine-t :D" Szezonba 18e volt belőle csak egy felső. Én is néztem ;) Tipikusan leárazva sem lehetett 9e alatt :D
Előzmény: (badzoli 174381)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
2014.11.18. 21:57
"a drága cuccok itt is fényévekkel jobbak tudnak lenni"

Sajnos ebben van igazság, de azért sok-sok kivétel is van. Én vettem már Intersportban (Ausztriában!) is sz@r aláöltözőt (olyan varrásai vannak, mint egy joggingnadrágnak), meg használok Tschibo/Aldi-ból is, amik viszont jók és nagyon jól bírják a strapát is, cserébe olcsók.

És sajna az aláöltözők bírják talán legkevésbé, már csupán az anyaguk miatt is, 1 tépőzár, vagy melléhúzott cippzár végleges károkat tud bennük okozni. Részben emiatt is, meg mert nyáron, motorra is hordok aláöltözőt, meg túrázni, hegyetmászni is jók, általában nyitott szemmel járok, hátha látok valahol jóáron, jóminőségű szettet. Ráadásul én nem szeretek mosni a sítúrán, tehát minden napra viszek egy tiszta aláöltöző szettet magammal. Emiatt most is van itthon néhány plusz szett, most is vettem a Procrossban fityingekért Dakine-t. A kissé kinyúlt darabok meg átkerülnek motoros felhasználásra.
De mondjuk sosem vennék 20-30ezerért. Ez tipikusan az a termék, amit leértékelve veszek kizárólag.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.