Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Valmorel / Saint Francois Longchamp topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1159 élménybeszámolót írt
1159
20 éve tag
2014.12.12. 18:47
Látom senki sem válaszol, régen voltam, de azért megpróbálok segíteni.
Szóval ez nem a freeride oldaláról híres. De azért, mint lejjebb van egy beszámoló, meg lehet találni a módját. Az biztos, hogy mikor esett vagy fél méter hó, nem siettek az eltakarítással. Ekkor nagyon jó tud lenni a Saint Francois Longchamp oldal, mert ott még két nap múlva is volt olyan rész, ahol porhó volt.
Ez az előny a hátrányából származik, vagyis abból, hogy ez az elmaradottabb rész (volt akkor) lassabb, elavult felvonókkal, szűkösebb szállásokkal. Kevesebben mentek errefelé. A térképen van egy határozott válaszvonal, ami a két terepet bérletileg elválasztja. Itt még a legelső oldalon van egy beszámolóm, amin a 3. képen látni a határt jelző oszlopot az irányokkal. Elég könnyen át lehet keveredni a másik oldalra.
Nekünk a teljes 150 km-re érvényes bérletünk volt, és majd mindennap átjártunk a másik részre is. Az a kérdés, a szállás melyik oldalon lesz? A La Belle a felkapottabb, gyors, modern felvonókkal. Jó szállások, tuti bulihelyek, kitűnő üzletek. Helyi felvonó a szállások és éjszakai bárok között. De ez a 150 km se teljesen igaz. Ha csak a fele van, akkor meg pláne hamar megjön az ember kedve átnézni a másik oldalra is. Ha meg a Saint Francois Longchamp oldalon vagytok, akkor meg kötelező.
Előzmény: (The Mule 175494)
The Mule
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
2014.12.11. 21:44
Üdv mindenki!

Esetleg tudna nekem abban valaki segíteni, hogy érdemes-e megvenni a kiegészítő bérletet? Off pista és freeride az elsődleges cél, de vannak kezdők is meg pályán haladók. Kinek érdemes beruházni ebbe a plusz pár km-re?
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.