Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mosoly

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mosoly
2013.04.11. 20:37
Ma torkos pálinkafesztivál volt kis városunkban.
Szépen sütött a nap, s így első feleségemmel besétáltunk a városba. Mindenhol fabódék, pálinkák, borok, sonkák, kolbászok, illatorgia.
Összefutottunk egy ezer éve nem látott haverral, s felidéztük régi barátságunk, különös tekintettel az ó-szilva pálinkára. Kibeszélvén magunkat hazafelé indultunk, de a bélbolyhok nem hagytak nyugodni, különösen azért horgadoztak, mert láttam egy tócsnit (lapcsánkát, krumplivácsot, zalai lepényt, nem kívánt törlendő), s mivel köztünk az évek során bensőséges viszony alakult ki, rögvest enni kívántam egyet. Gyanús volt, hogy a kiszolgáló hölgy a mérlegre tette lepényemet, s akkor már a szemöldököm is felszaladt, amikor közölte, hogy ezernéhányszáz forint. Egy mezei krumplis lepényért? Ez nem az én ár/értékarányom. Elnézést kérve a hölgytől hazarohantam, s teljes konyhai arzenálom bevetésével lepénysütésbe kezdtem. ( a teljes konyhaarzenál nálam azt jelenti, hogy minden olyan gépet használok, ami a feleségem szerint teljesen felesleges a konyhában.)
Most a kanapén ülök, kedvenc boromat szopogatom. Egyik kezem duzzadó hasamon, de elégedetten mosolygok, hisz barátilag számolva is spóroltam vagy 38 ezer forintot, de hogy aludni nem fogok az biztos.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.