Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apa
114 élménybeszámolót írt
114
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.03.09. 17:27
Kedves Skyman !

Már napok óta olvasom ezt a témát, átfutottam az összes hozzászólást, sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e, most megteszem.
Megjegyezném, hogy megyebeli vagyok, jártam már az eplényi pályánál, a 4 üléses átadása óta 2-szer, de az egyik alkalom nyár volt, a másik alkalommal meg térdsérült voltam, tehát nem síeltem, de érdekel, hogy mit tudtak ott kihozni az adottságokból, tehát mikor arra jártunk, benéztünk a családdal.
Azokkal értek egyet, akik azt írják, hogy érződik, jót akarsz, néhány dologban igazad is van, csak a stílus...
Bocsi, de az sokszor tényleg bicskanyitogató. Igaz, a reakciók között is van ilyen.

Óráról: gondolom, a következő szezonban megoldják

4 üléses beülő probléma: ha valóban veszélyes, akkor ez a legsürgetőbb. Csodálkozom is, hogy az utóbbi napokban 2-szer volt itt valamilyen reakció az üzemeltetők részéről, de erről nem ejtettek szót.

A legvitatottabb a hütte és egyéb büfék árképzése. Itt arról nem olvastam, hogy ezt a sípálya tulajdonosai működtetik-e, vagy esetleg bérli valaki. Csak azért kérdezem, mert nagyon nem mindegy, hogy bérlés esetén milyen bérleti díjat kell kitermelni.
Abban nem akarok állást foglalni, hogy az árak magasak-e, vagy sem, ezt megtették sokan mások.
Viszont egyet magyaráz el nekem, légyszi: többször említetted, hogy az 50 %-os árcsökkenés alapján a forgalom a kétszeresére, sőt, újabban már több, mint 2-szeresére fog nőni.
Erre milyen piacelemzést végeztél ? Mivel ezt nem remélt/várható eredményként írod, hanem evidenciaként, akkor gondolom igen járatos vagy az árcsökkentések forgalomgeneráló hatásának elemzésében. Ha most cinikus akarnék lenni, akkor azt gondolnám, hogy minimum több tanulmányt olvastál a témában, esetleg írtál is.
Ne érts félre, természetesen mindenki örülne az alacsonyabb áraknak, de úgy érzem az eddigi írásaidból, hogy nem vagy annyira jártas a témában, hogy ilyet kijelenthess. Ez jött le a lakókocsis büfés példálózásodból és hasonlókból is. Tehát úgy érzem, jobb, elfogadhatóbb lenne, ha egyszerűen azt írnád, hogy örülnél az alacsonyabb áraknak, és szerinted ez esetleg okozhatna olyan mértékű forgalomnövekedést is, ami kompenzálhatná a kisebb árrést, minthogy légből kapott számokkal dobálózol. Na és persze sokkal kevésbé erőszakos, követelőző stílusban.
További kellemes síelést a szezon hátralevő részére !
Előzmény: (Skyman 114394)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.