Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyeremények értékesítése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nyeremények értékesítése
2013.02.11. 18:46
A rallyauto.hu oldal fórumában egy frissen regisztrált vendég (hívjuk Bélának)hirtelen nyer egy ingyen jegyet a HungaroFing versenypályára, mivel nincs lehetősége elmenni gondolja, hogy pénzé teszi ezt a jegyet és új WunderBaum illatosítót vesz az ezerötös Ladájába.

Bélát megkeresi privátban egy szemfüles fórumozó (hívjuk Szaniszlónak), akinek komoly munkája van abban, hogy kicsipénzért minél többet autózhasson. Ezért MINDENT megtesz.

Tehát Szaniszló megkeresi Bélát, hogy ugyan már adja oda a HungaroFing jegyet, csak úgy, ingyé.
Sajnos Szaniszló süket fülekre talál, ezért Szaniszló felhívja Béla szíves figyelmét, hogy a HungaroFing jegyet nem szabad ám pénzé eladni, ezért aztán jobban jár – ha már nem tud elmenni - , ha mégis csak neki adja.

Béla karakán ember lévén, amúgy sem hatja a Tatár, nemet mond Szaniszlónak, ezért Szani barátunk nyit egy topikot (privát levelezés kiteregetés....stb.), hogy mindenki jól vésse az eszébe HungaroFing jegyet nem szabad pénzért adni, csak ingyé, ingyé viszont Szaniszlónak kell az összes.

Mint említettem Szaniszló rafkós csávó ám, Ő pénzért nem adja el a nyert vagy ingyen megkapott jegyet, nem ám, Ő nem olyan (micsoda erkölcstelenség, különben is a szabályok).
Csak beszámoltatja üzemanyagba, így nem hasas bankó lett a jegyből, hanem üzemanyag.

A történet kitalált, semmi köze a való élethez, valójában Béla nem is Béla, hanem Józsi. Szaniszló nevű ember sosem létezett Tibetben. A BKV a jegyet sosem adná WunderBaumért, ezért sosem jut ki Szaniszló a HungaroFingre.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.