Szombaton voltam, 25.-én. 11 körül érkeztem, akkor már alig találtam helyet. A pálya egész jó volt, egy kivételével mindegyik működött, igaz rengetegen voltak. A négyülésesnél 5-8 perceket kellett várni, amit még tűrhetőnek gondolok. Délutánra már elég buckás volt, így kicsit nehezítette a síelést. Ami nagyon tetszett, hogy vannak bizonyos szülők,akik nem csak síelni tanítják a gyereket, hanem viselkedni is. Sokszor elhangzott, hogy " ne csússz rá más lecére, vigyázz a bottal, gyorsan menni mindenki tud-de meg is kell tudni állni". Talán fejlődünk valahová. Azt viszont továbbra sem értem, ha valaki elesik, (főleg snowboardosokra gondolok -tisztelet a kivételnek), miért nem törekszik arra, hogy vagy gyorsan felálljon, vagy elhagyja a pályát. Nagyon idegesítő, hogy 2 körrel később is ugyanott fekszik, vagy mások is megállnak mellette, és csoportba verődve beszélgetnek, a pálya közepén. Ami bosszantó volt még szombaton, hogy az esti síelés elején, elromlott a négyüléses. Először még tájékoztattak is, hogy 2 perc múlva indul. Akkor kb. 15 percig nem történt semmi, csak ültünk a felvonón, és vártunk. Aztán nagy nehezen levittek, de bemondták, hogy aznap már nem fog működni. Akkor a másik két felvonónál olyan sor alakult ki, hogy nem volt kedvem tovább maradni. Igaz, fél órával tovább tartott az esti síelés. Továbbá, a síterep honlapján azt írják, hogy a belépő árában benne van, hogy folyamatosan takarítják a mellékhelyiségeket. Sajnos, ez nem igaz, délutánra gyakorlatilag olyan koszos volt, hogy az embernek nem volt kedve bemenni. Igaz, -ez nem csak az üzemeltető felelőssége- lehetnénk kicsit kulturáltabbak is. Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára. De azt gondolom, hogy ilyen belépő árak mellett, talán kicsit javíthatnának a kiszolgáláson. Összességében jó nap volt, nagyon szeretek oda járni, ha egy napról van szó. A ratrakosok az esti síelés előtt nagyon jó pályát varázsoltak, elismerés jár érte.