Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Boardos kérdések topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
boardza
56 élménybeszámolót írt
56
14 éve tag
2011.01.29. 11:16
hozzám sokan jöttek oda, hogy mi az, amit rosszul csinálok, először azért furcsa volt, most már én is oda merek menni a teljesen kezdőkhöz, idegenekhez segíteni, pláne ha egyedül vagyok...
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
2011.01.27. 09:19
Lehet, picit félreérthető voltam: volt velünk 1 pro rider, Takács Bazsi személyében és a "táborvezető" is magasan képzett, freestyle-ban járatos oktató. Ők ketten felügyelték az "táborlakók" fejlődését, folyamatosan figyelemmel követve minket, kezdőket. De az tény, hogy figyelmük nagy része a leendő profi generáció felé irányult. Az oktatásban az tetszett, hogy megmutatták a dolgok alapjait és utána nem kellett órákig sorbanállnunk és egyesével csinálni századszor is ugyanazt a gyakorlatot, hanem megmutatták mit kéne tenni, majd megnézték az elején, mit, hogyan csinálunk, majd magunkra hagytak a próbálkozással, mindenki a saját tempójában, saját érzései alapján próbálkozott. Ha valami nagyon nem ment, azonnal kaptunk segítséget, a hét második felében már a fiatal kölyköktől is rendszeresen.
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
19 éve tag
2011.01.27. 00:57
komolyan kedvet kaptam egy ilyen táborhoz, bár a snowboard területén inkább az instruktoros (barát, haver vagy csak egy jószándékú idegen 2 mondatos mit-csinálsz-rosszul jellegű) oktatást preferálom, többet haladtál 2 nap alatt, mint én az egész első freestylenak szentelt szezonom alatt :) (lányként én se vagyok épp fényes helyzetben, a félelem legyőzése 3x annyi időt vesz igénybe átlag) hatalmas respect, öröm volt olvasni ezt a beszámolót!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.