Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Pécs - Misinatető topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
hunyadee
117 élménybeszámolót írt
117
15 éve tag
2012.02.06. 18:40
Most kapott megint 10 centit, szerintem holnap lesz a legjobb, de csak az alsó fele. Fent csak arra volt jó, hogy eltakarja a köveket. Időt nem tudok mondani a mászáshoz, nem is ez a lényeg - csak annyit tudok hogy én 6 kiskör után sokalltam be, pedig még nem voltam fáradt.
Előzmény: (babota 133493)
babota
19 élménybeszámolót írt
19
14 éve tag
2012.02.06. 18:25
@hunyadee - Kösz a választ, bár nem gyújtott alá a lelkesedésemnek ;) Remélem kap még havat a lejtő, annyira kipróbálnám már.
Előzmény: (hunyadee 133488)
hunyadee
117 élménybeszámolót írt
117
15 éve tag
2012.02.06. 18:04
Sziasztok! Feri, ha ti az egész misinai pályán futólépésben mentetek fel akár egyszer is, akkor nagyon veletek volt az Erő, vagy csak én vagyok elpuhult :) A képen talán nem látszik, de 40cm porhóban bandukolok - itt futólépésben teljes cuccal?! Két okból nem is mentem a tetejére, csak a legaljától a turistaútig: egyrészt elég volt az a kb. tíz klubtag akik a drótkötelet használták, hogy a pőre földig legyalulják a pálya felső felét (igen, azok a foltok a kő és föld!). Hiába, mivel nem volt egy tömör fagyott alap, pár óra és egy tucat ember elég ahoz, hogy a friss 40cm havat legyalázzák.
Viszont, és a másik ok: számomra érthetetlen módon, de a túristaútnál csatlakoznak rá a drótra, az az alatti szakaszt nem használják, pedig ott a drót vége az aljában, 1-2 ember használta csak végig. Maradjanak meg e szokásukban! Mert így jó kis friss mélyhóban, a lécet kímélve lehet csúszni - így is leizzadtam minden körnél, mire felértem. Rajtam kívül csak egy outsider csúszott, de két kiskör után besokallt. Erőnléti edzésnek jó egy ilyen túra, de a lesiklás/mászás arány olyan rossz, hogy mire leérek, rövidebb idő, minthogy megírom ezt a választ, nem csinálunk rendszert ebből a pályából. Ha végre ilyen szép tél van, szánkóval kell nekiindulni a Mecseknek. Sokan teszik is, sőt már 1-2 sífutót is látni.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.