Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sátoraljaújhely topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
maxL
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2015.01.02. 22:00
2015. január 2. Sátoraljaújhely

Kedves Igazgatónő!

Én ott síeltem, az igazgatónő biztos nem próbálta mert akkor tudná, de többen a síelők között is panaszkodtak arra a 3-4 hosszanti barázdára amit a ratrak nem dolgozott el tökéletesen. Reggel 9 kor ez ott volt, utána 3-4 órával természetesen szétsíeltek, és már nem látszódott.

Nem kérdőjeleztem meg senkinek a munkáját,azt sem hogy műszaki probléma adódik, de ez volt 2015. január 2.-án.

Nem kell megsértődni a tényeken, de például most is az 5 liftből 3 van megjelölve ami közlekedik, de ezt gondolom Ön is tudja, hogy nem igaz.
Már reggel 9 órától nem működött csak az egyik csákányos és persze a "mozgójárda". A beülős sem közlekedett. Valóban próbálták szerelni a másik csákányos liftet, de ez nem is volt kérdés. De nem működött- ez tény.

Továbbá az is csalogató hogy tegnap 110cm volt kiírva a hegyre, de ott nincs hó, csak a tányéros tetejétől működik a pálya, feljebb nem síelhető!

Nekem ez a véleményem, rászántam az odautat, és az egész napos bérletet, de többet vártam a Kalandparktól, főleg, hogy 1mrd-os fejlesztés volt.

Jó ha van kritika, jobban oda kell figyelnie a részletekre, és a valóságra. Legközelebb menjen ki reggel, csússzon egyet és meglátja.

Összességében nem lenne ez rossz, csak aki kint volt láthatta, hogy a melegedőig állt a sor a csákányostól már 11 órától, mert csak az működött.

Továbbá a másik pálya sem üzemkész.

maxL
Zemplén Kalandpark
82 élménybeszámolót írt
82
12 éve tag
2015.01.02. 20:57
Kedves maxL! A leírásod teljesen szubjektív és igazságtalan. Reggel a pálya kiváló minőségű volt, és teljes szélességében ratrakolt, a munkatársak egész éjjel dolgoztak vele. Amit nem értek: "rosszul lett eldolgozva a műhó" - ????
A vendégek dicsérték a felvonó kezelőknek, nem volt panasz rá.
A honlapon a 3 feltüntetett lift: 1-es és 3-as jelzésű felvonók, valamint a mozgójárda. A 3-as felvonó elindult reggel, de egy "gyakorlott" síző elesett, és nem engedte el a vonszolót, hanem teljesen kihúzta. Ez műszaki hibához vezetett, amelyet az éjszakás műszakban dolgozó kollégák egész napos munkával javítottak.
Én ezt nagyon köszönöm Nekik!

A pályán valóban "tumultus" volt, hiszen sok vendégünk volt, akik szeretik a sátoraljaújhelyi pályát, és ők elégedetten távoztak.

Ezen a fórumon mindenki megírhatja a véleményét, hiszen ez annak a helye. De az elfogult kritikával szemben kötelességemnek érzem megvédeni mind a síterepet, mind pedig azokat, akik napi 14 órát is dolgoznak azért, hogy a síelők elégedettek legyenek.
Csorbáné Bolega Erika, igazgató
Előzmény: (maxL 176823)
maxL
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2015.01.02. 16:18
2015. január 2. Sátoraljaújhely.

Hó a hegyen: 100cm - NEM IGAZ! A hegytetőn NINCS HÓ, nem hóágyúzták. Csak a közepén van vagy 30-40cm.

Kb 600m síelhető, tumultusban mivel a honlapon feltültetett 3 működő sílifből valójában csak 1 üzemelt!

Reggel a pálya ratrakolt volt, de 3-4db hosszanti vonulat volt végig a pályán mert rosszul lett eldolgozva a műhó.

Mindez napi 4100Ft-ért! Nem éri meg.

Mad Max
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.