Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bosznia-Hercegovina: Jahorina topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Naftz Andras
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
2017.02.01. 23:07
Mint az elöttem szoló mondta személyivel belehet lépni Boszniába.Ha autóval mentek a sebességkorlátozásrsa figyelj!Vannak telepitett radarok.A határtól Szarajevóig 4. Hazafelé az autópálya kijáratnál megállitottak a rendörök és addig nem engedtek tovább amig leellenőrizték , hogy nem volte gyorshajtásom.Egyébként minden külföldi rendszámos autót.Probléma még a lakott terület.A lakott terület jezőtábla után sokszor alig van ház.Valahol messze a hegyoldalban 1-2.Már vagy10 15 perce megyek és már elfelejtettem,hogy lakott területen vagyok és akkor ott a végét jelző tábla.Lassan lehet haladni a kanyagós út és a teherautók miatt.A telepitett radarokat tábla jelzi.Bjelasnica kb 60 km-re van jahorinától.Tányéros liftből 2 szokott müködni a bébilift és az olimpiailift.Olimpialift az a szolovákiában rendseresitett régi katapultos.De a 3 db 6személyessel a terep 90% besielhető.Mi 25-én jöttünk haza. Ha Márciusban lesz jó hó akkor ismét megyünk.
tothlevente
379 élménybeszámolót írt
379
14 éve tag
2017.01.31. 14:46
Márciusban megyünk, ezért minden infó jól jön. A legfontosabb kérdés: személyi igazolvánnyal be lehet lépni Boszniába?
Másik kérdés:
Szarajevóból Banskohoz hasonlóan egy extrém hosszú kabinos kivitelezését igérték még az őszre. Ez nem Jahorinára visz, hanem egy városhoz közelebbi terepre. Van valakinek erről friss infója, mert a bosnyák oldalakon nem biztos, hogy mindent megértek. Érdekelne az is, hogy ez a másik terep kb. mennyire van Jahorinától.
Továbbá jól látom, hogy Jahorinán a székes felvonók közül csak az újak mennek, a régiek csak megvannak? Mizu a tányérosokkal? 5 éves tudja használni, vagy a levegőben fog lógni, mint Bánkúton? Normálisan tud tárcsázni.
Kezelik naponta a pályákat, vagy vadabb síelésre számítsunk?
Minden pálya síelhető? Gondolok mindenek előtt a térképen 8-as számúra, annak is a felső szakaszára. Üzemel-e az E-jelű régi székes felvonó?
Aktuálisak az itt fellelhető infók?
Ami még érdekelne. Szarajevóban van jó síbolt? Nagy választék, profi cucc érdekelne.
Köszönök minden infót.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.