Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Alpe d'Huez topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
netexp
61 élménybeszámolót írt
61
17 éve tag
2009.11.13. 11:30
Szia,
mi 8 éve járunk Fr-o-ba, gyakorlatilag mindig itthonról látjuk el magunkat :-) Olyan jól ki vannak találva az appartmanok, hogy a napközbeni forraltbort is kényelmesen isszuk a sajátból, alig járunk "hüttébe" A csapat előre megbeszéli, mikor ki főz, így kb 1 esti ellátmány jut mindenkire. Reggel reggeli (mily meglepő), délben meg egy gyors forró leves, "oszt kész". Én azt mondom, gyakorlatilag annyi az extra költség, amennyit itthon is elfogyasztanál.
Ha még nem csekkoltatok máshova:
Az idén Val Cenisbe szervezünk utat - reményeim szerint ismét jó nagy csapattal. Időpont: Január 2, van szabad hely a kocsikban (lehet, hogy jön kisbusz is) Azért Val Cenis, mert egyrészt ott még nem jártunk, másrészt az van legközelebb, és tudjátok az utolsó 1-2 száz kilométer már nyűgös... Kétszer akkora terep, mint Puy és fedett uszoda van az appartmanban - ingyen.. Viszünk 5 év alatti gyereket is kihasználva az ingyenes bérletet, ill a tinédzsereink bulizni fognak velünk együtt, az tuti. Ha érdekel, írj: randras@net-express.hu
Üdv, András
Előzmény: (hkapeszi 73446)
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2009.11.12. 15:22
Attól függ mire gondolsz kaja alatt, hütte árak ausztria x1,5 - x2 attól függően hol van a hütte (persze vannak agyon vadul elrugaszkodott dolgok is, pl. pont Huezben láttam fent a pálya mellett 10 Euroért kínált fél literes ásványvizet....). Szállások körül lévő éttermek/pizzériák kb. osztrák áron mennek, élelmiszerboltok/pékségek szintén. Mi vittünk némi kaját, de megbántuk, a legegyszerűbb ott megvenni, ár/érték arányban jobb a helyzet mint itthon, stúdiókban van konyha, főzőcucc, érdemes vinni egy melegszendvicssütőt esetleg.
Előzmény: (hkapeszi 73446)
hkapeszi
28 élménybeszámolót írt
28
14 éve tag
2009.11.12. 15:11
Sziasztok !

Még nem volt szerencsém Franciaországban síelni. 60-80 ezres csomagárakhoz mennyit kell még hozzászámoljak egy hét kaja-pia ?
köszi
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.