Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowbike topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
abatman
70 élménybeszámolót írt
70
18 éve tag
2010.10.11. 00:30
Szia Neked is. Ígérem felmászom majd a padlásra kicsomagolom a snowbikeot és fotózok, mérek. Annyira de annyira jó nézni amit létrehoztál! DE? Mennyi kilót nyom?
Pár válasz addig is:
- nem csavar lazítású - ez a múlt évi modelljükbe került bele - hanem egy rugós stiftet lehet hátrahúzni, és elengedve a rugó zárja vissza. ( a csavar macerásabb sztem) KÖTÉST végre!!!
- a hátsó léc igen, merev rögzítésű
- a teló típusát megnézném neked, de tudod a gyári már megadta magát, bevittem egy bicikli boltba és ezt a telót adták. A típus viszont minden paraméterre választ ad majd.
Esett itt rajtunk kívül már valaki ezzel a félelmetes eszközzel? Csak mondom, gyakorlatilag pár méter csíkot karcol az esetlen fém mindenféle kiállóival (mind horgony) a hóba és megáll. Ellentétben egy esetlen síelővel, aki 100 kilójával maradva sörapu példájánál, belerongyol a gyerekekbe. A baj akkor van, ha ész nélkül valaki menetben, és nem esve talál el a fémmel valakit. De kérdem én, mennyivel jobb, ha egy száz kilós ész nélküli síelő trafál telibe? Amúgy maga a gyártó kéri, hogy kényes szituációban a használója viselkedjen úgy mint egy motoros, azaz fektesse szépen el az eszközt. És ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy lásson is és ne csak nézzen, azaz értette is volna amit írtam az esésemről, nagyon jól példázza, hogy 94 kg testsúlyom sokkal tovább repült és csúszott mint maga a bicikli. Azaz vissza kellett mennem érte, hegynek fel, annyival előbb állt meg. Tehát én rongyoltam volna a gyerekek közé nem a bicikli. Most akkor engem kell kitiltani?
Tiszteletben tartva a véleményszabadságot ezt a témát tekintsük OFF-nak a továbbiakban ha kérhetnénk mi snowbike funok.
Te! Stalmach-ék meglátnak, vagy bevesz a cégébe, vagy beperel a licence miatt. De akkor is nagyon jó.
A múlt évben ha előbb gondolkodunk a csúcsmodellt kellett volna méregetnem neked.
Az ez évi modelljük már olcsóbb végre, 1300 EUR de akkor is nagyon drága. Megtudható, Te hol állsz a költségekkel? (a kép, az új modell)
Előzmény: (snowbiker 90403)
CIMG2610.JPG
Cayman-produkt.png
snowbiker
113 élménybeszámolót írt
113
14 éve tag
2010.10.06. 22:08
Sziasztok!
Abatman, lehet, hogy a pokolba kívánsz, de megint arra kérlek, hogy néhány paramétert ossz meg velem a bringáddal kapcsolatban.
Elsősorban az érdekelne, hogy a talpak a Te modelleden is egy csavar kilazításával oldhatók, mint a tandem változatnál?
A hátsó léc merev rögzítésű és nincsenek gumibakok sem, mint az elsőnél? Ha jól láttam a rögzítőlemez egy adott átmérőnek a fele, ennek mennyi a mérete? A telóidnak mennyi az útja?
Az első villa két rövid tüskén fordul? Ezekről a részekről esetleg tudnál közeli képet feltenni? Nagyon hálás lennék érte!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.