Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpesi Sí Világkupa

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
GYT
46 élménybeszámolót írt
46
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Alpesi Sí Világkupa
2012.11.11. 00:37
Sziasztok!

Szeretnék segítséget, tanácsot kérni a Világkupa futamok helyszíni megtekintésével kapcsolatban, mert egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy egyszer tök jó lenne testközelből látni a versenyt/versenyzőket (és nem csak otthonról nyakig betakarózva nézni a TV-t szombat-vasárnap reggel:)).

Ezek lennének a felmerült kérdéseim:
1.)Versenyek alkalmával kell külön jegyet venni a verseny megtekintéséhez, vagy csak simán egy napi jegyet kell venni, amivel síelni és a versenyt nézni is tudom?
2.)Az 1. kérdésre választól függetlenül szokták a futamok hétvégéjén emelni az árakat (síbérlet, szállások, stb.)? Ha igen, kb. milyen emelésre lehet számítani? (Magyar gondolkodással logikus lenne, de hátha az osztrákok, olaszok nem így gondolják...)
3.)Akinek van már tapasztalata, attól szívesen fogadnék tanácsot, hogy hol lenne érdemes egy ilyen síelős+versenynézős hétvégét eltölteni úgy, hogy szem előtt tartom az ár-érték arányt és a Bp-től való távolságot? (Egy hétvégéért természetesen nem fogok elautózni pl. Courchevel-be, de max. 5-600km még beleférne.)

Ha esetleg a válaszok régi hozzászólásokban szerepelnek, akkor elnézést kérek, ameddig visszaolvastam, addig nem találtam meg.

Előre is köszi!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.