Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Versenysí vs. Szabadsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kobezda
87 élménybeszámolót írt
87
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Versenysí vs. Szabadsí
2012.12.17. 20:59
Nos a Magyar valóság a rendőrség berkein belül (erről tudok mesélni), de gondolom kívül sem jobb a helyzet! :-)
Más országokban a sportoló rendőr nem dolgozik, a munkája az edzésre járás és a versenyzés, profi csapattal a háta mögött.
Nálunk bezzeg meló, igaz a versenyekre és a felkészítő táborokra jár a szolgálatmentesség (nem kell szabit kivenned) Edzés a legjobb rész: old meg magad....kapsz edzéstervet az erőnléthez, melyet magányosan megoldhatsz egy konditeremben, alapozáskor napi 2 edzés...(ha szerencséd van valakinek megesik a szíve rajtad, és segít a gyakorlatok helyes kivitelezésében) Havas pálya edzések: keress magadnak egy sportegyesületet, járj velük edzőtáborba! oké ha ez megvan, keress egy síoktatót, vegyél tőle órákat. Aztán teljesíts!!
Aztán ha itthon a válogató versenyen az első háromba vagy, jöhetnek a nemzetközi versenyek...felvonulnak a csapatok a hegyre szervizükkel együtt, na meg mi is...szerviz nélkül :-)
megmosolyognak minket és felszerelésünket, majd közlik, hogy a paci nem felel meg a FIS szabályoknak..németek megkönyörültek rajtunk adnak egy kivénhedt lovat (mert ugye a yardnak nincs rá pénze azzal megyünk ami van), de már ez sem érdekel, síelni jöttünk..majd 50 közül becsúszunk a 12. helyre :-))) 3 év múlva meg az olaszok arcáról lefagyasztjuk a mosolyt elvesszük tőlük az aranyat :-)))na ez volt a döbbenet!! AZ olasz lány a start ház előtti várakozásnál húzza az agyamat, hogy Ő 2 éves kora óta ezen a pályán síel ...na és gondoltam nagy kaland...engem meg hajt a tűz...nézzük melyik az erősebb...
Na ez a MAgyar valóság!! Editnek sem lehet könnyű, de van benne tűz, nagyon szorítok neki.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.