Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Gerlitzen Alpe - Karintia
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Haus Heincz családias szálláshely Karintiában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
otapi
23 élménybeszámolót írt
23
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gerlitzen Alpe - Karintia
2020.01.05. 09:53
3 napot voltunk most síelni a gyerekekkel Gerlitzen. Kezdőknek nem ajánlanám egyáltalán: igazi könnyű kékpályával nem találkoztunk, a kevés kéknek mondott pályákon is mind van pirosas letörés és/vagy néhány méterre beszűkülés. Az sem segít hogy már 10:30-ra buckásak a pályák (az sem biztos hogy egyáltalán ratrakolva voltak). Ilyen durván buckás pályákat másik osztrák vagy francia terepen csak ott látni ahol szándékosan nem kezelik a pályát. A térképen kék 1-es a helyszínen pirossal volt kijelölve, érzés szerint is az volt, a szűkülésekkel, buckás-jeges hóval meg pláne. A pályajelzések hiányosak, a csúcsról ahol egymás mellett is több pálya indul, csak érzésre lehet kitalálni hogy melyiken is indulsz el.
A harmadik évezred még nem igazán jutott el a síterepre, sehol nem lehet kártyával fizetni, egyetlen kívétel a lenti Edelweiss étterem, de az meg rendelős étterem, rá kell szánni minimum egy órát.
ATM automata csak a kabinos alján van, ami sielés közben már nem elérhető.
Középhaladóknak viszont nem rossz síterep, de hiányoltam a kisebb könnyű kék pályákat legalább átvezetésnek pályák között. Ár/érték arányban mindenképp vannak jobb síterepek.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.