Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Bystrina - Nyári családi csomag
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nógrád
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2018.02.19. 22:43
Mióta megépült délen a kabinos felvonó és összekötötték az északi oldallal, azóta egyre nagyobb a tömeg hétvégén. A fejlődés átka. Korábban a szegényes infrastruktúra távol tartotta a tömeget legalább a déli oldaltól, tényleg csak a hardcore síelni vágyók mentek oda. Ez évben még csak egyszer voltam, hétközben, akkor csak az előnyét élveztem a fejlődő infrastruktúrának, mert nem volt tömeg.
Én is síeltem már Ausztriától Svájcon át Franciaországig, de a Chopok délen felszerelt két kabinos lift bárhol megállja a helyét. Északon korábban is fejlettebb volt az infrastruktúra, a liftek kicsit régebbiek, de én azért nem fikáznám annyira. Gondolj csak a Kreichsbergen a Rosenkratz-ra vezető, minap megállt kétüléses felvonóra. Na, az bármikor kicserélhető lenne egy csehszlovák múzeumi liftre.
Mellesleg a Deresre soha nem ment csákányos, oda mindig is tányéros lift vezetett, valószínűleg rosszul emlékszel és a Kosodrevinától a Chopok aljába valaha menő csákányosra gondolsz.
A magyar feliratok hiányát én is kifogásolom, ebben semmi nem változott 30 éve. Még hollandul meg spanyolul is beszél a rendszer, de magyarul nem. Amikor a GoPass kért visszajelzést le is írtam nekik, hogy ez elég gáz.
Előzmény: (fz 199695)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.