Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Annaberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
R&R Residenzen Hotel Mitterbach - 3=4 éjszaka
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Annaberg
2007.02.06. 10:30
Mi se nagyon tudunk síelni, inkább mi is a gyerekeket tanítgattuk, közben meg cipeltem a 3 hónapos babánkat. Az 5 éves egyedül lejött a kék pályán, meg én is :), a 3 évest meg húzogattuk a síbottal.
Nekünk az nem tetszett Annabergben, hogy nem olyan gyerekberát, mint amilyennek az Interneten hirdetik. Megpróbáltuk a gyerek sítanfolyamot, odamentünk 9.30.-ra, erre közölték, hogy majd du2-kor lesz. Odamentünk 2-kor, erre a konténerben (amit az Interneten úgy hirdetnek, hogy síiskola a sícentrum épületében), senki nem volt. Valaki említette, hogy a lejtő aljában tanulnak a síiskolások. Nagy nehezen leküzdöttük magunkat a lejtőn a három gyerekkel, cipeltük őket, mert a nagyobbik elfelejtett síelni, akicsi meg egyáltalán nem tudott még. A lejtő aljában két fiú foglalkozott kb 30 gyerekkel, akik semmit nem csináltak, max sorakoztak, néha elestek és próbálták magukat felkűzdeni a dombon, hogy egy kicsit csúszhassanak. Beállítottuk oda a gyerekeinket, majd a kicsinek kb 5 perc után elege lett, a nagyobbiknak is 15 perc ácsorgás után. Akkor elvittük őket. Amikor meg mentünk haza, a parkolóban rohant utánunk a síiskolás srác, hogy fizessünk az oktatásért 40 eurót, de legalább a felét. Hát majdnem dobtam egy hátast. Semmiféle oktatás nem volt és persze meg is mondtuk, hogy 10 perc ácsorgásért nem fogunk fizetni.
A gyerekeknek készült fantasztikus 1 üléses új liftnek a nyomát sem láttuk, de még hallani se hallott róla seni.
Gyerekek számára nem volt kis húzós gyakorlólift, Niederalplban pedig ott volt a parkoló előtt és folyamatosan ment.
Máriazellben adtak a gyerekeknek minicard-ot, hogy egyedül felvonózhassanak és nem kellett érte fizetni, csak 2 eurót, amit utána visszaadtak. Annabergben nem adtak, pedig ugyanaz a síterep, azt mondták, nem mehet egyedül az 5 éves gyerek. Hiába mondtuk angolul, hogy a férjem nem tud, én meg kenguruban nem fogok síelni, a kasszás csaj csak németül tudott és semmiféle rugalmasság nem volt benne.
Azon kívül mi Annabergben azt az egy kék pályát hamar meguntuk.
Máriazellben legalább szólt zene, Annaberg-ben semmi.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.