Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs választás
2011.11.21. 15:30
"+1 dolog: jelenlegi cipőmet a zsibbadás miatt mindig ki kellett lazítanom, amint leértem. Olyan bakancsra gondoltam melyhez nem kéne hozzányúlnom síelés-felvonózás alatt, és mégis stabilabb legyen, mint a jelenlegi"

Ez így nem jó megközelítés, ha keményebb bakancsot választasz, természetes, hogy a lábadat fogni fogja, de, hogy ne éld át a kínok-kínját, azt bizony ki-be kell csatolgatni. Cserébe nem fog lötyögni a lábad, valamit-valamiért.

Azért kérdeztem, hogy "kitől kérdezed", mert én kemény bakancs párti vagyok - a síelés egy sport, jegyében - valaki más inkább a kényelmet helyezi előtérbe, a kettő együtt nem megy (szerintem). A "jó középhaladó" egy megfoghatatlan sítudás, 2 hozzászólásból nem is derülhetne ki az igazság, így csak filozofálgatunk.
Próbálgatni, próbálgatni, próbálgatni (100-as index alatt ne próbálgass /habitus/).

Méret ügyben azt tanácsolom, hogy becsatolt állapotban, térdet előre tolva.......... olvass el egy könyvet, a térd elől, az erőkar bokát valószínűleg a helyére nyomja, így "biztosan" helyén lesz minden. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a felvétel után (becsatolatlan állapotban) azonnal kijelentik, hogy KICSI és kérnek egy nagyobbat. Ők azok, akik száz számra síelnek a kelleténél nagyobb bakiba.
Előzmény: (drbarta 124560)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.