Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kolasin 1450 - Bjelasica témájú cikkeink

2019.02.21.
Kolašin, Montenegró: új síterep nyílt 1600 méteren
Szombaton új síterepet adott át az ország miniszterelnöke Montenegróban. Az új síterep teljes egészében állami pénzekből épült, de a jövőben befektetőket várnak a síterep közeli szálláshelyek kiépítésében.
2017.10.25.
Dél-Európa: havazás söpört végig a hegyekben
A hosszú hétvége októberhez képest jelentős havat hozott Európa hegyeibe. Hazánkat ugyan (még) elkerülte a havazás, de a környező országokban mindenhol havazott valamennyit. A legtöbb hó az osztrák-svájci határ két oldalán hullott, de azért jutott belőle a délebbre található hegyekbe is.
2016.01.17.
Végre beindult a síszezon Montenegróban is
Nagyon nehezen indul az idei tél az egykori Jugoszlávia síterepein. A "fekete hegyek" országában az utóbbi napokban végre hullott annyi hó, hogy több síterepen is beindulhatott az élet. Montenegró legjobb síterepén, Kolasin 1450 pályáin már 30-50 centiméter vastagon áll a hó.
2014.10.28.
Már Görögországban is megkezdődött a síszezon!
A múlt héten Ausztriába hatalmas havazást, hozzánk esőket hozó front tovább folytatta útját. Romániában, Bulgáriában, Macedóniában és Görögországban is havazásokat hozott. Több helyen fél méter vastag hó hullott, az első görög síterepek már megkezdték az idei szezont!
2013.01.21.
Négy napig áram nélkül a legjobb montenegrói síterep
Miközben sajnálattal figyeljük, hogy mi folyik Mátraszentistvánban, ahol négy nap alatt már kétszer ment el teljesen az áram, így egyre jobban meg tudjuk érteni a legjobban felszerelt montenegrói síterep helyzetét, ahol négy napon át nem volt áram az egész faluban, és buszostul mentek haza a vendégek.
2010.01.01.
Felújítják Montenegró legjobb síterepét
Montenegró inkább mint tengerparti üdülőhely ismert a hazai turisták előtt, pedig télre is marad látnivaló. Valószínűleg a fiatal ország nem véletlenül kapta a nevét (fekete hegy), hiszen a területének 60 százaléka 1000 méter feletti magasságban fekszik. Igaz kicsit délen, de ettől még van egy-két síelhető hegy.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 10 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.