Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

MarDa kiemelt beszámolói
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2023.12.16.
Sziasztok! 14-én voltam Donovalyban. Nova Hola zárva volt. Állitólag ma szombaton nyit. Távolból látszott, hogy dolgozik a havon egy ratrak, még az elején tartott. A túloldalon a 4-7-8-as pálya volt nyitva. A hó az 1-2 fokos hőmérsékletnek megfelelő volt. Jót tenne még utánpótlás de igy is a kis területen jót lehetett sielni. Síiskolások csoportjai jelentették a tömeget. Várni persze nem kellett a felvonónál. A közvetlen sorompós parkolóban 10 Eu a tarifa.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Ausztria
Obertauern
2022.12.29.
Sziasztok! Tegnap Fanningberből indultunk Obertauernbe. 25 km-s kényelmes utazás végén az els P7-s parkolóban álltunk be. Ingyenes. 9:20 kor még volt hely bőven. Pénztárnál kb 6-7 perc várakozás volt. Az idő múlásával egyre többen lettünk a pályákon. A felvonóknál kb 5 perceket kellett max sorakozni, de a hegyek látványa a napsütésben ezt feledtette. A hó és a pályák jól bírták a terhelést. Figyelni kell viszont a kereszteződéseknél a sok irányból érkezőkre! A zöld kört jártuk végig, benne többszöri ismételt csúszással. 2 kor még tele volt az Alte Alm hütte de ahogy helyet találtunk gyors volt a kiszolgálás. A gulyásleves itt is finom volt!
C0B77168-0CB1-4770-8312-09E48DA35208.jpeg
3A844E50-591D-4BCC-9302-0A3DA648C19D.jpeg
1AB6593B-B630-4BB9-9C7D-CB505A43DD25.jpeg
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Sziasztok! Ma Fanningbergen 8-tól sürűn esett a hó, több kellett volna, kb 9-re vége is lett. Indultunk Grosseckre. Majdnem teltházas volt a parkoló. Fizetni nem kell. Pénztáraknál 3-4-n voltak előttünk. 1-s kabinos felvonóval 6 fős? Gyorsan jutottunk A hegyre. 5 a-b-c valamelyikén Enyhe kékes kanyarokon le a völgybe. 5-s felvonó ami 3 üléses székes,, piros egyenes pálya vezet le ami most részben lezárt edzés miatt.. 5-s felvono 6 üléses buborékos, fel a hegyre 2413 méterre. Gyönyörü a panoráma. Kékes piros visz le a völgybe ebból ágazódik le a 4a 4b ffeket a völgybe. Ítt kevesen voltak nem is volt bucka. A gerincen pirosnal jelzett kékes pálya megy a 2-s felvonó tetejéig. Itt van egy hütte jó gulyáslevessel. A 2-s Sonne pálya kék és piros része ma dél körül már igazi bucka sízős volt annak aki szereti. Nekünk az árnyékos oldal jobb volt délután A visszaút a a parkolóba jeges erdei és inkabb piros buckással váltakozott. Grosseck inkább tapasztaltaknak jó pálya. 1 napra jó kikapcsolódás.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Ausztria
Fanningberg
2022.12.27.
Sziasztok! Tegnap jártunk először Fanningbergen és tetszett mert jó idő volt és a pályák állapota egész nap jó volt ez biztosan azért is lehetett mert meglepően kevesen voltak főként du kettőtől mintha magán pályákon csúsztunk volna. Látszik, hogy kevés hóval gazdálkodnak. 1 napra úgy gondolom mindenki megtalálhatja a tudásának megfelelő pályákat. Az A és B felvonók buborekosak 6 ülésesek es a B fütött is. Mindkettő viszonylag gyors feljutást biztosít. 13-s pálya fekete a 2/3-a erősebb. A piros 15-s nem müködött. 12-s jól járható du sem volt buckás.’ Az 5-s széles kényelmes ebben a “tömegben” jó nagy ivekben sielhető. A 3s alsó része erdei szakasz, de viszonylag széles. 3-son néhány helyen már megkopott a hó. Az 1-2-s nem müködik. Fentről csodálatos a panoráma! Fanningberg jó hely!
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2022.03.20.
Sziasztok! Tegnap 8:30ra értem Chopokhoz. Ekkor már az ún. központi parkolóba terelték az autósokat. Kb 20' múlva indult egy síbusz. Luckynál a jegypénztárnál második voltam. A liftnél kb tízen voltunk. 5-ös bemelegítés után 11,1A,12 következett. A hó rendben volt. B2 liftnél kellett sorakozni max 5 percet. Átmentem a déli oldalra ott a 35-ös alja már lazább volt buckákkal. Déltől az 1A,2,7-es pályákon jártam. Itt egész nap jó volt, a hó a 2-7-es pályákon alig voltak. A B4-es liften minden fordulónál egyedül voltam. Ez a lift lassan megy de lehetett élvezni a napsütést. Négyre értem a Lucky buszmegállóba, aztán 10' múlva indultunk lefelé. kapaszkodni nem kellett, mert elég sokan voltunk. Jó nap volt. A szezont lezártam.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2022.03.05.
Sziasztok! Eddig sielni nem voltunk Chopokon. Fél kilencre értünk autóval Lucky felvonóhoz. Addiig a P4 parkoló megtelt és közvetlenül a felvonóhoz vezető lépcsősor aljához vezényeltek a parkolóőrök. 5 Euró volt, díj jegy nélkül. Gopass nélkül, pénztárnál vettünk napi jegyet. Olvastam már erről, nincs lehetőség 2-3-4 stb órás jegyet venni. B3-s felvonó 6 üléses, fűtött, buborékos. Jó indítás.Vyhliadkától az 5/14-s pályán, kiváló volt a hó, 3x-is. Kék pálya széles, családi v tanuló síeléshez rendben.Vyhliadkaráról a piros 11-n vagy 5 átcsúszón elérhető - 11-s piros nagyon jó volt viszonylag kevesen voltunk. - Rovna Hola 6 üléses buborékossal. nnen néhány méter és Priehybanal indul az 1a és 12-s piros. 6-os feketét kihagytuk. A két piros különösen a 12-s nagyon tetszett. Priehybáról 16 személyes kabinos visz a tetőre. Ma már az indulástól kb 200 méternyire kb 10 méter volt a látótávolság. Mivel a déli oldalon sem jártunk még, ezért a 34C kéken idultunk lefelé felhóben. Csak sejtettem merre kell csúszni. A 33-s piros kezdetétől már lehetett látni. Ez egy jó széles jól síelhető pálya,Krupovától Kosodrevináig 6 üléses kabinos visz fel. A 31-31A, 36-os piros nagyon jó volt. Újra fel a tetőre majd mivel látótávolság szinte nulla volt a kabinossal lementem az északi oldalon. Utána még néhány csúszás belefért 4-ig. Sokat olvastam Chopok nehézségeiről, jegesedé, buckásodás, szél stb. Ma csak annyit tapasztaltam , hogy helyenként zárás előttvol néhámy jeges folt enyhe buckásodás. Ahhoz képest mennyi autó volt a parkolókban, nem volt tömeg a felvonóknál, és a pályák is jók voltak.
Ide szívesen visszajövök, azért is mert Miskolcról 3 órán belül simán elérhető.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Tegnap a Telgartról hazafelé bekanyarodtam a Mlynky - Dedinky felé. Nagyon szép havas az egész völgy. Az árnyékos szakaszon az úton is is volt lejárt hó. Mlynky Gugel parkolója meglepően nagy, valószínűleg fénykorában sok sielő járt ide. A parkolóból kb 1 perc alatt lehet a felvonóhoz eljutni. Ott lehet jegyet venni. 2 óra 15 Eu, 4 óra 19 Eu 1 napi jegy 23 Eu. Térképen jelzett 6 pályája közül 1 volt járható. Hóágyú is van. Szép ívű, jól kezelt pálya, inkább már gyakorlott sielőknek. A 3-4-5-ös pályákkal úgy tűnik nem volt terve az idényre a fenntartóknak. Két tárcsás felvonó közül a hosszabbik működött. a páyája meredek. A rövidebbik kicsit magasabban levő chata szintjétől indul. Jót síeltem.
Mlynky Biele Voda a Gugeltől kb 1,5 km-relevő pálya alsó, nagyon rövid része működött egy tárcsás felvonóval. Most inkább gyakorlásra jó kis gyerekkel..
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Telgárt
2022.02.03.
Ma jártam a Telgart síterepen. Gyönyörű idő volt. Az 5-ös pálya nagyon szépen kezelt. Úgy látszott van természetes hó is mert minden fehér volt a környéken. A párhuzamos tárcsás felvonóknál ali kellett várni. Ez a pálya családoknak kis gyerekkel kiváló. A másik müködő pálya az 1-s volt A teteje nkább kék és gyönyörü kilátás nyilik a környékre. A pálya következő kb harmada feketének jelölt, valóban kell hozzá erő. A 2-3 pálya havas de nem kezelt zárva van. 4-es magára maradt kis fenyők kezdik benőni. A pályák töveben hangulatos kis vendeglő van. Főtt étel kapható. Osztrákos gulyás leves 3,4 Euro. A környék látványáért is érdemes eljönni ide.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Sziasztok! Ma du fél hàromtól fél nyolcig sieltünk Bialkàn. Kaniowkàn a pénztàrtól néhàny méternyire éppen volt még 1 parkolóhely. Pénztàrnàl ketten voltak előttünk, aztàn kb 2-5 perc vàrakozàsi idő volt felvonónként.
A pàlyàk jók voltak, helyenként buckàsak estére. Több helyen még dombok vannak hóból, amit az elmúlt napokban àgyúztak. Szorgalmasan dolgozhatnak, hogy minél szélesebbek legyenek a pályàk.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Tátralomnic
2019.03.02.
Sziasztok!
Először voltam Tátralomnicon megtetszett, mert ma nagyon jó pályákon jártam. Kiváló, kemény volt a hó kb délig. Utána, a déli nap a felső réteget enyhén megolvasztotta mégsem volt buckásodás. Jól elfértünk mindegyik pályán. A felnőtt napi jegy 39 Euro + 2 Eu kaució. A Go Pass-os sorban kb. 20 percet kellett várni. Az "A felvonó 4 személyes kabinos lassú, kevesen használják. "F jelű 6 személyes buborékos és fűtött is? Úgy éreztem. Az "F tetején le kel csatolni a "B felvonóhoz amelyik kabinos. 10-en tudnak ülni néhányan állva is elférnek. 6-os - 5-ös pálya tényleg piros. "D felvonó lassú fedetlen, mellette a 3-a pálya inkább kék. A 9-es pálya nagyon jó, 2 szakasztól eltekintve inkább kék. Itt kevesen voltak. Ebben biztosan szerepe volt a 8 üléses buborékos felvonónak amire nem kellett sorakozni. Miskolctól a Kassa Eperjes útvonalon tényleg 2 óra 30 perc a táv. Jó a parkolási lehetőség.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Krompachy
2019.02.10.
Sziasztok! Ma voltam először síelni Korompàn. Fél tízkor a parkoló kb harmada telt meg. Bakancsban a mintegy 40 métert nehezen tettem meg mert jeges volt és a napokban kiszórt? kavicsot a felolvadt újra megfagyott jeg túlnyomórészt befedte. A pénztàr a pàlya aljàn van egy fabódéban. Vàrni nem kellett. Bankàrtyàval lehet fizetni. 2 óràs jegy 13 Euro. Kaucio 5 Euro. F és E jelű tàrcsàs felvonó finoman lassú. Mellettük enyhe lejtèsű tanuló pàlya van. B és C szintén tàrcsàsak, màr dinamikusak. A Bnél max 2-3 percet kellett vàrni. A pàlyàk jellegzetesen jól kifagyott műhavasak voltak. Jót síeltem!
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Sziasztok! Màrcius 2-3-àn jàrtunk újra Bialkàn. Kipróbàltuk, ezért tudom ajànlani, a Kaniowkaról történő megközelítést. Kevesebben voltak a parkolóban és főleg a pénztàrnàl. Ezen az oldalon is van 3 kék pàlya, 1 négyüléses és 3 tàrcsàs felvonóval. A tetőre tàrcsàs visz fel, ahonnan kb 10 méter lépegetéssel, a Bialka terepre lehet àtjutni. Kaniowkan este 7- ig tartanak nyitva. A bàzison van melegedő, jó étteremmel és szokàsos jó àrakkal. Kaniowka síterepe Zakopane felől érkezve, a főútról, egy hirtelen 180 fokos fordulat utàn, néhàny 100 méteres, telekközti keskeny úton érhető el.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Lengyelország
Jurgow - Hawran
2018.03.06.
Azért tetszett meg Jurgow mert a hétvége és valószínűleg az utolsó jó szezonbeli körülmények ellenére sem kellett sokat vàrakozni a felvonóknàl. Két közepes sebességű 4 üléses felvonójuk is van, a tetőn és a bàzisról induló tàrcsàs mellett. Széles, nagyon jól kezelt, szerintem a színezésnél erősebbre értékelt pàlyàkon, élvezet volt a síelés. A pàlyàk hossza 700-800 méter lehet. A kilàtàs gyönyörű volt a Tàtràra.
Az egységesnek tűnő àrak érvényesek, azaz, 99 Zl egy napi jegy. A pénztàraknàl, ahogy màshol is, betartjak a helyiek, hogy egy sorba àllnak majd az éppen üresedő ablakhoz lép ki a soron következő. Ez is tetszett. Este nyolcig nyitva tartanak.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Lengyelország
Szymoszkowa
2017.12.28.
A Szymoszkowan ma síeltem először. A napi jegy 100Zl, a 2 óràs 50Zl.
A környéken úgy tűnik nincs érdemi különbség az àrakban.
Mivel +5 fok volt dèlelőtt, és èjszaka sem fagyott, ezért eddig amolyan màrciusi havon lehetett síelni.
A parkolóban sok autó volt, a pàlyàn is soakn voltunk, de elfértünk. A tetöre vivő 6-os felvonónónàl szinte nem volt vàrakozàsi idő. A rövidebb felvonónàl csúszàssal együtt 13 perces volt egy kör.
A felsö kb 50 méteres szakasz hamar buckàs lett. A többi nagyon jó gyakorló pàlya.
A fenti kiszàlló alatt 20 méternyire levő melegedőben csak készpénzzel lehet fizetni.
Vàrom a màra iés holnapra ígért 28 cm havat!
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Szlovákia
Csorba-tó
2017.12.22.
Először jártam ezen a síterepen. Miskolcról a Rozsnyó, Dobsina utat választottam. 3 óra autózást jelentett. Megérte mert az Alacsony Tátrában nagyon szép téli vidék és autóút fogadott.
A sípályához legközelebbi parkolóba sorompós kapun keresztül lehet bejutni. Kifelé még a parkolóban levő automatánal kell fizetni. Csak készpénzt fogad el. Kb 4 óra volt 5 euró.
A napi felnőtt jegy 34€ +2€ kàrtyadíj. Síkölcsönző és szervíz is működött.
Alig alig voltak a pàlyàn síelők, főként du. 2 utàn amikor feltàmadt a szél, a hegy teteje felhős lett, esett a hó.
Minden felvonó müködött. Sehol sem kellett vàrni. D kétüléses, kimért tempójú, inkàbb a síugrósànchoz közeli, de rà lehet fordulni a 3s pàlyàra. B jelű tàrcsàs, jó tempójú. C 6 üléses, kényelmes. A 4 üléses A felvonó a leghosszabb aminek az indulàsi végén van egy önkiszolgàló étterem. 3 féle leves, ízléses főfogàsok, sütemények közül lehetett vàlasztani. Egy leves plusz sütemény volt 6.60€.
A pàlyàk jó àllapotban voltak végig. Az 1-5s tiszta időben biztosan csodàlatos panoràmàjú lehet. A rövid 1- 2 àtvezető kivételével, mindenhol szélesek a pàlyàk. Kezdőknek is ideàlis. A felső pirosak is inkàbb halvànyabb pirosak. Élvezetes volt a tetőről lecsúszni a beszàllóhoz, ami közelít 4km-hez. Tetszett, jó nap volt.
Éppen a felvonók làbànàl van egy szàlloda. Màr jövő decemberre is foglalt.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Lengyelország
Tylicz
2017.02.19.
Két parkolóból megközelíthető jó síterepek. A lankàsabb kék pàlyàk gyakorlàsra alkalmasak. A hosszabbik rendszer kék és piros pàlyàkkal àll rendelkezésre. Itt hàromüléses felvonó is működik. Vasàrnap lévén kb 5-10 perces volt a soràllàs. Bankautomata a kasszàhoz közel van, szükség van rá. A pàlya aljàban kivàló kielbasa és grillezett sajt is kapható.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Valóban csalàdi pàlya. Lankàs, kezdőknek gyakorlàsra kivàlóan alkalmas. Vasàrnap lévén sokan voltunk. A pàlyàk közepén levő két tàrcsàs és egy hàromüléses felvonó működött. Tavaszias hó volt, de délelőtt buckàk nélkül lehetett csúszni. Lépcsősor a parkolótól a pénztàrig tàvolról hosszúnak tűnik de simàn leküzdhető. 2-3-4 óràs jegyet is lehet vàltani 35-40-45 Zloty -ért. Az egész napos 70 Zloty. Nyitvatartàs 9:00-20:00 ig. A hütte kultúràlt jó ràlàtàssal a pàlyàkra.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Lengyelország
Krynica
2017.02.18.
Barátainktól már többször hallottam Krynicáról. Ezen a hétvégén sikerült eljutnunk és nagyon megtetszett! A városról az interneten nagyon kevés információt találtam. Ezért is meglepett milyen dinamikus, nagy forgalmú üdülőközpont. Miskolcról csaknem 3 órás kényelmes autózással elérhető. A város körül 7 sípálya található. Legismertebb Jaworzyna Krynicka amely 8.4 km pályával és egy kabinos felvonója is van. Du.6-ig lehet sielni. A parkolás ingyenes. Du. 3 -tól kedvezményes jegyet lehet váltani.Pénteken kényelmesen elfértünk a pályákon.A hőmérsékletnek megfelelően a hó laza volt de jól síelhető. Az 1-s teteje buckás de aztán szinte sima.4-5 pálya zárva volt de így is több változatos fordulót lehetett megtenni.
Szombaton Slotwiny-n is jártunk, ami szintén Krynica határában van.https://www.slotwinyarena.pl oldalon elérhető. 1-2-3-4 órás jegyet is lehet venni 40-60 zlotyért. 6 üléses buborékos felvonón az átlaghoz képest gyorsabban lehet feljutni a tetőre ahol pici faházas hütténél grillezett sajtot és kolbászt is lehet kapni. Innen lefelé pirosnak jelölt de inkább kék, nagyon széles, 1-3s pálya mellette igen széles mezőn a 2-s jelzésű egészen kék pályák vezetnek lefelé. Védett területen gyermekpálya is van. Az 5-10s pályák felé nem jártunk.
Henry ski Krynica szinte központjában van kék pályával, két "beülős" felvonóval.
Vasárnap még Tylicz-et megnézzük.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Több mint 10 év utàn újra visszajöttünk, 1 napra, Isarco völgyébe. A környéken mindenütt alacsonyan jàrtak a felhők és aznap, Kronplatzon megint erős szél volt, ezért zàrtabb pàlyàt kerestünk. Jochtalra indultunk és Vals Vallesben parkoltunk. Hely bőségesen volt a parkolóban, fizetni nem kellett. A 301s 8 üléses kabinos felvonóval mentünk fel 2100 méterre. Sűrű apró pelyhes hóesésben, viszonylag jól lehetett tàjékozódni. Szél nem volt. A tetöröl balra induló enyhe, inkàbb kék pàlyàn gyorsan jutottunk le a 304s 6 üléses buborekos felvonóhoz ahonnan azàn annak jobb oldalàn csúsztunk le. Ennek a pàlyànak tényleg ahogy jelzik a felső harmada pirosas, az alja egyértelműen kék. A völgyben a szomszédban kicsit magasabbra indul a 4 üléses fedetlen lift, amelytöl dinamikus feketének jelzett pàlyàn gyorsan vissza lehet csatlakozni az elöbbi kékes szakaszàba. A kabinos felvonóhoz vissza egy kb. 100 méteres húzólifttel lehet visszajutni. A tetőről vissza a parkolóig egy vàltozatos kék piros szerpentines pàlya vezet amit többször is megtettünk. A jochtali pàlyàk egy csalâd különböző tudàsú tagjainak is kedvező 1 napos kikapcsolódàst biztosítanak. Étterem a kabinos felső àllomàsànàl és a parkolószinten is van.
A parkoló túloldalàn indul a szomszédos Gitschberg irànyàba a 307s 8 üléses felvonó. A sílécet a kabinba kell bevinni. Kb félúton, àllomàs van, ahonnan szànkópálya indul lefelé. A 307s tetejéröl vissza a völgybe az első 50 méteren keskenyebb erős kék utàna halvany kék pàlya vezet. Ez a terep, de inkàbb a mittelstationtól lefelé, kezdőknek kivàlóan alkalmas gyakorlàsra.
Az előbbi kék pàlya tetejéröl visz a 308s, inkàbb àtvonó a Gitschberg alsó harmadàig. Ez az àtvonó néhàny éve készült. Középső szakaszàn làtvànyosan egy völgy felett ível ât, nagyon magasan. Ennek a végétől lefelé indul egy túlnyomórészt erdei kék pàlya. Lendület kell hozzà, különben botozàs lesz belőle. Alulról kabinos felvonó, közép àllomàson àt visz fel a tető alatt néhàny 100 méternyire. Innen tovàbb a tetőre, visszacsuszva, majd ujra liftbe szàllva lehet a Gitschberg csúcsra jutni. Lefelé tényleg piros pàlya vezet, szépidőben biztosa nagyszerű kilàtással, közben 3 hüttével, jó kiszolgàlàssal.
A két hegy vàltozatos és jó síterep, ajànlom kipróbàlàsra.
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Ausztria
Hochkar
2015.01.01.
Sziasztok!
Dec. 28-30- n voltunk Hochkaron, sokadszor ugyanebben a néhàny napban. A szàllàsadók szerint 25- e óta eset a hó és ez a hàrom nap alatt végíg folytatódott. Néhàny centi friss hó mindig volt így a pàlyàkon. A 2,4,5b, 7, 9-s pàlyàkon csúsztunk, sokszor a tetön felhőben és nagyon erös szélben, -12-14 fokban. Dél utàn màr egyre kevesebb versenyző volt a pàlyàkon, jól elfértünk. Néhàny ratrak folyamatosan dolgozott. Ha az idő ilyen marad, akkor hosszú lesz a szezon!
MarDa
21 élménybeszámolót írt
21
13 éve tag
Olaszország
Kronplatz
2014.02.16.
Visszatérő vendégként érkeztünk, nagy csapattal Kronplatzra, február 8-n.
Azért járunk vissza, mert ezen a síterepen mindannyian megtaláljuk a tudásunknak megfelelő, profin karbantartott pályákat, amelyek jól kapcsolódnak egymáshoz és ezért folyamatosan lehet síelni.
A környező településeken fogható TV csatornán szinte folyamatosan követhető a hőmérséklet és szélerősség állása.
Két és fél napig borult időben változó intenzitású hóesésben, időnként a köd miatt, inkább csak az alsóbb szakaszokon síeltünk. Kedd déltől már kiváló viszonyok között jártuk a kilométereket.
Újdonság, hogy a brunicoi, a bejárathoz legközelebbi parkoló egységben 4 euro-t kell fizetni 7-15 óra között és ezt városi rendőr időnként ellenőrzi.
Új, elegáns,10 személyes kabinos felvonót szereltek fel az Alpenre és egyúttal megszüntették a korábbi átszálló állomást.A felvonón wi-fi is elérhető.
Újdonság még,hogy a Col Toron tetején büfét építettek, részben fedett pihenővel.
Terentisben laktunk - kb.20 percnyire Brunico-tól - ahol 850 méteres kék pályán kedden és csütörtökön 19:00-21:30 között este is lehet síelni, ratrakolt terepen.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.