Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Panoráma apartman - 6 fős apartman Parádsasváron kültéri dézsával és szaunával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
paperboy
34 élménybeszámolót írt
34
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2009.03.17. 09:55
Kedves Machu,

azt irod:
Az internet nagy nyilvánosságot jelent! Lehet élni vele tisztességesen, de sajnos ideiglenesen teret engedhet a szélsőségeseknek is.

Olvasd mar ezt el megegyszer. a szelsoseges viselkedes szerintem a szemelyes bosszutol vezerelve a szemelyes adatok kozzetetele, nem pedig egy melysegesen csalodott vendeg velemenye, akkor sem ha ezt leirja. Ha en ezt igy eltem meg, akkor igy irom le.

beszelgess mar a jogi kepviseloddel, hogy hany jogszabalyt sertett meg a MSZI, es te magad. az osszes jogtalan vadaskodasomat vissza is vettem irasban a forumon, remelem ezeket is atadod a jogi kepviselodnek. A szabad velemenynyilvanitas keretein belul pedig leirhatom egy szabad forumon a velemenyem. Az hogy a nevem es a munkahelyem kozhirre teszed a sajat forumodon, es kitorlod a neked nem tetszo beirasokat, nagyon alacsony intelligenciara vall. Azt hittem, tudsz ertelems vitat folytatni, es talan elgondolkodsz egy kicsit. ha jobban megfigyeled a a hozzaszolasaim, rajossz, hogy en nem kerestem a nyilvanossagot, a kedves, ertelmes, es bejelentett kollegad javasolta, hoghy irjak a forumba. erre is vannak tanuk. az, hogy en privat uzenetben leirtam a velemenyem, az neked szolt, ezzel is mutatvan, hogy korrekt vitapartner vagyok, es nem teszlek ki felesleges attrocitasoknak. Ha te ertelmes ember lennel, akkor privat uzenetben valaszolsz, barmilyen stilusban. ehelyett frocsogve kiteszed a cimem es a nevem, hatha lesz eredmenye. nem tudom, ezzel mit akartal elerni, szamomra csak egy szegenysegi bizonyitvanyt sikerult kiallitanod magarol, hogy nem latsz tovabb az arnyekodnal. Negativ kritikat nem tudsz elviselni, es kisded modszerekkel probalkozol. Nem tudom ki vagy, es milyen posztot toltesz be a Sipark eleteben, de ha vezeto vagy, akkor a sipark napjai meg vannak szamlalva, mert mindig fejetol buzlik a hal. ha te igy viselkedsz, akkor nem varhatok el mast sem a beosztottjaidtol sem.
Azt hiszem, hogy ha a kritikat elviseled, es ertelmesen valaszolsz egy komoly emberhez meltoan, aki fontosnak tartja a ceget ahol dolgozik, akkor annyival lezarhattad volna a vitat, hogy: kedves paperboy, sajnalom, hogy atvertrnek erzed magad, a felteteleket itt es itt talalod meg, remlélem hogy egyszer meg idetevedsz, es meglatod, hogy MSZI tud jo hely is lenni.

ennyi lett volna ahelyett, hogy most birosaggal fenyegetsz. en legalabbis ilyeneket mondok a vendegeinknek, akkor is, ha nem igy gondolom. es sokan vannak, akiknel ez hasznal.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.