Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Orosz milliárdosok vad bulija a Francia-Alpokban

2007.01.16. Bata Attila

A francia rendőrség a hétvégén letartóztatott 26 orosz állampolgárt a francia Courchevel síterepének elegáns szállodájában. A letartóztatottak között van az egyik híres orosz milliárdos is, akit azzal gyanúsítanak, hogy örömlányokat szállítatott Moszkvából az ortodox ünnepeket a síterepen élvező honfitársainak.
Fotó: Békássy Szabolcs
Fotó: Békássy Szabolcs

Courchevel az Alpok egyik legelegánsabb és legdrágább síterepe, amely mágnesként vonzza a világ tehetős rétegét, de különösen a dúsgazdag oroszokat. Az ideérkezők dolgát jelentősen megkönnyíti, hogy itt külön repülőteret építettek a síterep mellé. Vélhetően ezen a repülőtéren landoltak azok a repülőgépek is, amelyek legalább 16 orosz hölgyet repítettek ide néhány kiváltságos orosz síelő szórakoztatására, akik az adott hóviszonyok miatt a síelésben úgy sem találhattak sok örömet.

A lyoni rendőrségre szállított negyvenegy éves Mihail Prokhorov a Forbes magazin szerint a világ 89. leggazdagabb embere, aki vagyonát bányászatból gyűjtötte össze. Az elit síterepen az idén is körülbelül tízezer orosz töltötte az ünnepeket, köztük a Prokhorov buliján letartóztatott 26 vendég.

A rendőrség nem sokkal a letartóztatásuk után szabadon engedte a milliárdost, aki azt állította, hogy a francia rendőrség félreértette a társaságában lévő fiatal hölgyek viselkedését és öltözködését, és ő csak szereti körülvenni magát fiatal és okos hölgyekkel, mert ilyenkor lélekben ő is fiatalnak érzi magát. A rendőrségi jegyzőkönyv a letartóztatáskor megemlíti, hogy a hölgyek "az időjárásnak nem megfelelően voltak felöltözve". Nos, ha a jelenlegi időjárási viszonyokat nézzük, inkább az a gyanús, ha mostanában valaki vastag síruhába öltözik a hegyekben.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.