Ma voltunk kint Hirschenkogelen.
Az ülős lift bal oldali piros pályája le van zárva, bár van rajta hó, de nagy buckákban áll, nincs eldolgozva. A többi piros üzemel, valamint a kabinos mögül induló kék is, igaz ez utóbbi alján nagyon sok a föld és a kavics, két lécünk alját is keményen felsértették a tereptárgyak.
A piros ötös egész nap síelhető volt, bár már déltől erősen buckásodott, de csak egy letörésnél kaparták elő a síelők a jeget alóla, ami a jelen körülmények és időjárás mellett nagy szó. Nekem ez volt a kedvenc pályám, nagyon jól lehetett gyakorolni rajta.
A piros négyes délelőtt még jó volt, délutánra nagyon kijegesedett, nem volt olyan, hogy három ívet normálisan meg tudtam volna húzni.
A piros hármas nem volt se túl buckás, se túl jeges, egész nap kevesen voltak rajta, de az alján a kék részen sok a kavics, amit már említettem.
Összességében nagyon féltünk ettől a síeléstől, de ahhoz képest nyitástól fél négyig pályán voltunk és jól éreztük magunkat, sokkal jobb a helyzet, mint amit vártam. Sorállás alig, maximum a negyedik kabin mindig elvitt, az ülősnél még kevesebben voltak. Ennek ellenére azért sok volt a pályákon az ember, főleg délután. Több Skischule volt kint, akik gyakorlatilag eldugították az egy szem kéket, pár tömeges borulás is volt.
Aki nagyon nem bír a fenekén maradni, és biztos sítudása van, az jól szórakozhat egy napig, de bizonytalanoknak, kezdőknek, vagy több éjszakára kint maradóknak nem ajánlanám a helyet jelen formájában. Hétvégén pedig, ha addig nem esik hó, szerintem katasztrófa lesz. Ma még azzal is nagy szerencsénk volt, hogy nem sütött a nap, így lent is alig olvadt a hó. Érdemes időjárást nézni, mielőtt valaki kiindul.