Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Kékestető
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Panoráma apartman - 6 fős apartman Parádsasváron kültéri dézsával és szaunával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kékestető
2006.12.17. 12:44
Most került fel a honlapjukra:

2006-2007-es síszezon.

Északitól a Déliig – Igazi sí élmény Kékestetőn!

Elkészült és rövidesen megtörténik a műszaki átadása, a kékestetői sí centrum legújabb és régóta várt beruházásának az északi liftnek.

Az 550m hosszú Északi pályát és a 390m hosszú Kis-Északi pályát kiszolgáló csákányos lift óránként 1000 fő kapacitású. A két új pálya olyan élményt ad már itthon is, amire joggal vártak – vágytak a síelők. Az Északi pályán a szintkülönbség 180m, a Kis-Északin, pedig 80m (friss képek hamarosan a Galériában).

Ezzel a fejlesztéssel a Kékesen síelhető kezelt pályák hossza több mint 3 km-re bővült és mostantól minden nehézségi fokú pálya megtalálható.

A 2006-2007-es szezonban a kezdő síelők számára üzembe helyezünk a Déli pálya tetején egy új 70m-es oktatóliftet, az eddigi 150m-es oktatólift pedig továbbra is a pálya felső harmadában üzemel.

Az idei szezonban nemcsak technikai újdonságok várják a kezdő és tanulni vágyó síelőket, hanem megújult a síoktatás is, mivel a Magyar Síakadémia kiváló csapata végzi a hegyen az oktatást, a kölcsönzést és a szerviz szolgáltatásokat.

A sí-buszok, a megszokott rend szerint fognak járni ebben a szezonban is, úgyhogy idén is különösebb sorban állás és várakozási idő nélkül lehet Kékestetőn síelni.

Felépül az új Snowpark is, mégpedig az Északi oldalon, 150m hosszban és így a snowboardosok jóval izgalmasabb pályán csiszolhatják tudásukat.

Annak érdekében, hogy az Északi pályákon síelők is igazi Alpesi hangulatban érezhessék magukat az önkiszolgáló Tető Étterem-nél fog üzemelni a praktikusan megközelíthető Tető-bár.

A jegyárak minimálisan változtak, a felnőtt napi bérlet ára 3800.- forint, míg a 65 év felettieknek és a gyermekeknek 2700.- forint lesz.



A pontos szezonkezdésről információ a Kékes hírek menüpont alatt lesz olvasható – reméljük rövidesen."
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.