Hóhatár hütte: Vissza a 20. Századba - környezetszennyezés és húsközpontúság csúcsra járatva.
A “Covid”-ra hivatkozva még mindig eldobható, egyszer használatos tányérokat, poharakat és evőeszközöket adnak, holott egy ilyen kategóriájú étterem konyháján meg kellene tudni oldani a mosogatást! Sehol máshol nem tapasztalni ilyet, osztrák hüttékben pedig pláne nem. Az külön bicskanyitogató, hogy az eldobható evőeszközök nem lebomló műanyagból vannak (polisztirol), pedig 2021 óta tilos ilyen termékeket forgalomba hozni!!!
Ha ez nem volna elég: a főételek között egyáltalán nincsen növényi alapú étel, minden fogás vagy hal, vagy hús, vagy valami állati! Ezt konstatálva szerettünk volna csak köretet kérni, de azt meg nem adják ki külön, hús nélkül! Agyament, érthetetlen ez a protokoll. Egyetlen pozitívum, hogy az egyébként finom sütőtökkrémleves rizstejszínnel készül.
Mindezek miatt nem ajánlott a hütte, inkább csomagoljatok ételt a pályára otthon. Ha mégis betévednétek, érkezzetek saját repohárral, és kanálgéppel, hogy lássák, mennyire vérciki amit csinálnak…